Go Puhkus Go Blogi Go Elamus Go Pood Go Incoming

Autorid

 

Tiit Pruuli

Tiit Pruuli on reisibüroo Go Travel nõukogu esimees, kel on õnnestunud oma töö ja armastus kenasti kokku sobitada. Tiit on purjetanud ja sõitnud autodega ümber maailma, osalenud paljudel erinevatel ekspeditsioonidel, matkadel ja turismireisidel kõigil kontinentidel ning külastanud ligikaudu 150 riiki. Koos sõpradega annab ta välja Go Reisiajakirja ja kirjastab reisiraamatuid. Suurim rõõm on talle see, kui näeb, et keegi on õnnelikuna tema korraldatud reisilt tagasi tulnud.

 

Arne Uusjärv

Geograafiharidusega Arne Uusjärv on palju aastaid rännanud nii grupijuhina kui ka üksinda mööda maailma  ning külastanud rohkem kui 100 riiki. Eriti meeldib talle eksootiliste reisiprogrammide koostamine ja lemmikpiirkondadeks on Aafrika, Aasia ja Arktika. Arnele pakuvad huvi kohad, mis pole veel tsivilisatsioonist rikutud, ja rahvad, kes elavad veel massikultuurist erinevalt. Suurlinnadele eelistab ta külasid, kus elavad näiteks paapuad (Uus-Guinea saar), jarawad (Andamani saared) või hamerid (Etioopia lõunaosa). Lemmikraamatuks on „Tualetis mitte sittuda“. Arne artiklid, fotod ja raadiosaated on kättesaadavad ka siin.

 

Anu Vane

Go Traveli turundusjuht, kel on kolm kirge reisimine, turundus ja kirjutamine. Töö reisibüroos annab võimaluse neid kenasti kombineerida, mistõttu leiab Anu reisilugusid ja arvamusi sageli nii ajakirjandusest kui ka siit blogist. Reisima sattub Anu kõige sagedamini Vahemere maadesse. Vahemere eriilmelised nurgakesed pakuvad tohutult avastamist eelkõige neile, kellele meeldib jälgida kultuuride segunemist ajas ja mateerias ning selle kõrvale alati hästi ja mitmekesiselt süüa-juua.

 

Age Põder

Age on Go Traveli meeskonnas teinud erinevaid töid üle kümne aasta. Hetkel veab ta partnersuhteid ning koostab reise raamatuklubile ja seiklejatele. Sportlase ja malevlasena on Age nooruses sõitnud läbi pool Nõukogude Liitu ning elanud hiljem aastaid Ameerikas ja Inglismaal, nii et ta tunneb end ühtviisi mugavalt nii rongis platskaardi peal, telgis kui ka viietärnihotellis – peaasi, et head inimesed on kaasas, kellega koos maailma avastada ja reisirõõmu jagada.

 

Kädi Pupart

Kädi on Go Traveli turundus- ja tootespetsialist, kes juba oma töö iseloomust tulenevat on alati kursis kõige värskemate turismiuudistega. Seepärast on just tema kõige õigem inimene vahendama olulisemat reisimist ja turimis puudutavat infot ka teile. Kädi on ka see, kes teab alati, kuhu on kõige soodsamad reisihinnad ja millal on oodata järgmisi müügikampaaniaid. Reisida meeldib Kädile eelkõige kohtadesse, kus paistab päike mida kuumem, seda parem!

 

Anna-Liisa Krönström

Anna-Liisa on juba 10 aastat Go Travelis töötanud. Kõigepealt oli ta reisikonsultant, nüüd aga lennuguru ja tootejuht – ehk teisisõnu tema toodab meie reisid! 🙂 Anna-Liisa ise armastab reisida pigem nii, et õhtul mõtleb, umbes kuhu suunda võiks minna ja mis buss bussijaamast sinnapoole väljub, ning ongi bussi peale minek, et hommikut juba uues kohas alustada. Anna-Liisa eelistab reisida üksinda ja nii, et taskus on vaid edasi-tagasi lennupilet. Tema lemmikpiirkonnaks on Aasia, aga kui ikka kohver nurgas väga kurvaks muutub, tuleb reisile minna ka siis, kui tee viib vahelduseks kuhugi mujale.

 

Tule kaasautoriks!

Go Reisikirjade toimetuse uks on alati valla uutele põnevatele kaastöödele. Saada oma seikused aadressile reisikirjad@gotravel.ee ja vaatame, kuhu nad kõige paremini sobivad reisiajakirja, blogisse või koguni raamatuks! Vaata lähemalt

 

Blogiklubi

Aadressil GoMaailm.ee tegutsenud blogiklubi on uksed sulgenud. Kui oled siiski meile varem kirjutanud, leiad oma nime ja artiklid altpoolt kaduma ei ole läinud miski! Samuti ei ole kaduma läinud Sinu blogilugude eest teenitud punktid. Selle kohta saad väljavõtte, kui kirjutad turundus@gotravel.ee.

 

Kõik reisiblogi autorid: