Go Puhkus Go Blogi Go Elamus Go Pood Go Incoming

Seksikaimad sihtkohad meie planeedil

13. oktoober 2015
Otsid kohta, kus oma armuelule taas elu sisse puhuda? Reisimine on ideaalne afrodiisikum – suurepärane viis keskkonna vahetuseks ja argirutiini unustamiseks. Purewow.com on reastanud maailma kõige seksikaimad reisisihtkohad, mille siin eestikeelsena ka Sinuni toome.

SAINT LUCIA

The Sexiest Places on the Planet

Kui Kariibi mere soe vesi ja seksikas vaade Pitoni mägedele ei kõla veel piisavalt ahvatlevalt, siis ehk on abiks šokolaad, mida tehakse saare külluslikust kakaost?

VENEETSIA

The Sexiest Places on the Planet

Maskid, peod, kostüümid: sa lihtsalt armud müstilisse ja romantilisse Veneetsiasse, eriti Karnevali ajal.

PUERTO RICO

The Sexiest Places on the Planet

Mis oleks veel seksikam, kui öine vannisoojas neoonrohekas basseinis ujumine?

BERLIIN

The Sexiest Places on the Planet

Peale hämaras ja vibreerivas jazziklubis miilustamist, võtke ette jalutuskäik linna metsikumas osas, mis on täis erihuvide klubisid. Need on sotsiaalselt täiesti aktsepteeritud, lihtsalt neid ei leia tüüpilisest bukletist, mis on mõeldud turistidele.

ST. TROPEZ

The Sexiest Places on the Planet

See väike kaluriküla Prantsuse Rivieral on praegu sama kuum kui ajal, mil Brigitte Bardot seal 60.ndatel päikesevanne võttis (topless muidugi).

PARIIS

The Sexiest Places on the Planet

Olgu-olgu, juba teine postitus Prantsusmaa kohta. Aga kas on midagi romantilisemat, kui sealsed sillad, lõputult voolav vein ja veetlevalt kutsuv “punaste laternate” piirkond?
RIO DE JANEIRO

The Sexiest Places on the Planet

Kes võinuks arvata, et linn, mille üle valvab hiilgesuur Kristuse kuju, võiks olla seksikas, kuid just see Brasiilia ranniku hotspot on ahvatlusi täis. Rand on justkui linna elutuba, kus käib pidev kohtumine ja flirtimine.

 

ASPEN

The Sexiest Places on the Planet

Videviku ajal on väljas 20 kraadi, mitte kedagi ei paista läheduses ning sina ja su kallim saate koos talvest räsitud kehasid kuumas basseinis soojendada. Pluss te olete kõrguse tõttu seksikalt uimased.

SEIŠELLID

The Sexiest Places on the Planet

Tahate tõepoolest selles kõigest eemale? Minge India Ookeani Seišellidele, kus te saate rannas lamaskleda ja maailma seksikaima puuvilja rariteetsuse pärast mediteerida (coco de mer).

Allikas: purewow.com

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Värsked podcastid

Kuuba reisile viib Keiu Virro

23. oktoober 2024

Tere tulemast maailma koduseimasse lennujaama!

25. september 2024
Lennujaamas leidub meelepäraseid ajaveetmis võimalusi igale maitsele – 13 söögikohta, 9 poodi sh apteek, raamatu- ja digipood, valuutavahetus, spetsiaalsed alad…
Kõik podcastid