Go Puhkus Go Blogi Go Elamus Go Pood Go Incoming

GO Reisiajakiri ilmub 6 korda aastas. Aastatellimus maksab 18 €.

TELLI GO REISIAJAKIRI!
Go Reisiajakiri 19

Kohtumine karuga

GO Maailm
25. august 2009

“ Selle loo pealkirjaks võiks tegelikult olla „45 sekundit minu elust“. Laupäeva õhtul kell viis läksin kogu oma koluhun­nikuga 1,5 kilomeetrit metsa varjesse. Kuueteistkümne tunni istumise järel olin pildile saanud vaid ronkasid, hara­ kaid ja sookurgi. Karu ei kuskil.

Pühapäeva õhtul kordasin sama. Alus­ tuseks sain enda lohutuseks pildile ühe isakäo. Juba hakkasin ühes suunas vah­timise tulemusena viirastusi nägema. Kell 21.44 oodatu siiski juhtus – minu ees oli KARU!!!

See on ikka uskumatu, kui suur ja võimas ta on, lisaks sellele ka väga ettevaatlik ning tark. Tema tegutsemine oli väga plaanipärane ja kiire – esmalt nuusutas toidulaual olevat, siis heitis minu esimese klõpsatuse peale kiire pilgu varje poole, haaras korjuse lõugade vahele ja tagurdades vedas selle toore jõuga metsa. Ja läinud ta oligi. Kõik kestis täpselt 45 sekundit. Tempel mällu kogu eluks!”

Indrek Ilomets

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimati blogis

Reisitrendid kosmoseturismist mängukohvrini

24. september 2024
KOSMOSETURISM Tahtsid juba lapsena kosmonaudiks saada? Sind erutavad märksõnad nagu kosmoseturism ja 0-gravitatsioon? See kõik ei pea unistuseks jääma –…

Finnair valiti 14. korda Põhja-Euroopa parimaks lennufirmaks

27. juuni 2024
"Oleme uhked selle auhinna üle, mis on tunnistuseks Finnairi meeskonna töökusest ja pühendumusest. Me püüame iga päev tagada klientidele kõige…
Kõik postitused