Go Puhkus Go Blogi Go Elamus Go Pood Go Incoming

GO Reisiajakiri ilmub 6 korda aastas. Aastatellimus maksab 18 €.

TELLI GO REISIAJAKIRI!
GO Reisiajakiri 108

Värske kapsas ja hakkliha, mis neid suudaks lahutada

Tekst: Toomas Kümmel, foto: Maria Veski-Raudkivi / miainspiration.com
14. oktoober 2024

Köögigeograafia rubriigis võtame seekord jutuks kapsa ja hakkliha vapustava koosluse. Toomas Kümmel toob ajaloo hämarusest välja selle eestlaste seas ülipopulaarse toidu juured.

Tekst: Toomas Kümmel
Foto: Maria Veski-Raudkivi / miainspiration.com

 

Hakkliha-värskekapsahautis on Eestis kahtlemata populaarne toit, maitsev ning pealegi lihtsalt ja kiiresti valmistatav. Meedia ja kokaraamatud esitavad aina selle populaarse roa retsepte, seostades seda Eesti köögi traditsiooniga. „Armastatud Eesti köögi klassika,“ kirjutab näiteks Nami-Nami netileht. Millal see lihtne toit Eesti köögis populaarsuse võitis, missugused mõjutused on sellel toidul teiste maade ja rahvaste köögist, sellest kõigest teame palju vähem. Niisiis lihtne toit, mille kaks peamist koostisosa on kapsas ja hakkliha.

— Täismahus artikli lugemiseks osta poest viimane Go Reisiajakiri või telli ajakiri omale koju või kontorisse siit. Täismahus saab veebis artikleid lugeda 4 kuud peale ajakirja ilmumist.-

Viimati blogis

Reisitrendid kosmoseturismist mängukohvrini

24. september 2024
KOSMOSETURISM Tahtsid juba lapsena kosmonaudiks saada? Sind erutavad märksõnad nagu kosmoseturism ja 0-gravitatsioon? See kõik ei pea unistuseks jääma –…

Finnair valiti 14. korda Põhja-Euroopa parimaks lennufirmaks

27. juuni 2024
"Oleme uhked selle auhinna üle, mis on tunnistuseks Finnairi meeskonna töökusest ja pühendumusest. Me püüame iga päev tagada klientidele kõige…
Kõik postitused