Go Puhkus Go Blogi Go Elamus Go Pood Go Incoming

GO Reisiajakiri ilmub 6 korda aastas. Aastatellimus maksab 18 €.

TELLI GO REISIAJAKIRI!
GO Reisiajakiri 108

Tooteuudised

MatkaSport
14. oktoober 2024

Suunto sukeldumis- ja spordikell OCEAN

Sukeldumise kompuuter ja spordikell ühes korpuses sobib nii algajale kui ka edasijõudnule. Kell pakub ulatuslikke sukeldumise ja vabasukeldumise funktsioone, sealhulgas juhtmevaba balloonirõhu tuge ja allveemarsruutide jälgimist. Erk puutetundlik AMOLED-ekraan ning pikaajaline aku hoiavad sind turvaliselt informeerituna kogu sukeldumise vältel.

Ferrino seljakott AGILE 33 

Spetsiaalselt kergeteks päevamatkadeks loodud AGILE 33 naisteseljakott. Minimalistlik disain, tehnilised funktsioonid ja Hollow Back Systemi ventilatsioonisüsteem muudavad koti kandmise äärmiselt mugavaks. Seljaosa pikkus, puusavöö ja õlarihmad on disainitud naisterahva kehakuju arvestades. Sobib ka lennukisse käsipagasiks.

Petzli pealamp NAO RL

Kerge ja võimas, kuni 1500 lm automaatse valguse reguleerimisega pealamp sobib ideaalselt öiste tege-vuste valgustamiseks. Reactive Lightingi tehnoloogia abil analüüsib andur ümbritsevat valgust ning reguleerib heledust automaatselt vastavalt kasutaja vajadustele. Mugav peapael tagab suure-pärase stabiilsuse mägironimisel, jooksmisel või suusatamisel. Ühe nupuga saab kasutada kõiki lambi funktsioone.

Filtriga pudel Lifestraw GO 2

LifeStraw Go seeria on ülim abivahend turvalisema ja parema maitsega vee saamiseks. Liitrine filtriga pudel muudab ka väga reostunud vee puhtaks ja joodavaks. LifeStraw GO puhastab ligikaudu 4000 liitrit vett ja eemaldab vähemalt 99,9999% vees levivatest bakteritest ja 99,9% parasiitidest. Ideaalne toode matkale ja reisile kaasa võtmiseks või hädaolukorras kasutamiseks.

Lorpeni sokid T3 MIDWEIGHT HIKER II

Keskmise paksusega T3 MIDWEIGHT HIKER II meestesokid hoiavad jalad soojas ja kuivana ka ekstreemsetes tingimustes. Taaskasutatud materjalidest valmistatud ning kolmekihiliselt kootud matkasokid on mugavad, soojad ja hästi hingavad. Tänu Comfort Plus’i tehnoloogiale ei survesta sokid sääreosa ümbrust ega jäta soonivaid jälgi.

Tooted on saadaval kauplustes MatkaSport.

Viimati blogis

Reisitrendid kosmoseturismist mängukohvrini

24. september 2024
KOSMOSETURISM Tahtsid juba lapsena kosmonaudiks saada? Sind erutavad märksõnad nagu kosmoseturism ja 0-gravitatsioon? See kõik ei pea unistuseks jääma –…

Finnair valiti 14. korda Põhja-Euroopa parimaks lennufirmaks

27. juuni 2024
"Oleme uhked selle auhinna üle, mis on tunnistuseks Finnairi meeskonna töökusest ja pühendumusest. Me püüame iga päev tagada klientidele kõige…
Kõik postitused